به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام اکبر روستایی از اساتید حوزه علمیه عصر امروز در نشست علمی نقش زنان در احیای غدیر که در سالن اجتماعات شهید سلیمانی حوزه علمیه خواهران استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: زنان نقش مهمی در احیای غدیر داشتند اما متاسفانه امروزه مقام این بانوان ارزشمند برای مردم ناشناخته است.
حجت الاسلام روستایی افزود: در رأس همه بانوان، وجود مبارک حضرت فاطمه(س) بودند که در شرایط مختلف به سخنرانی و تبلیغ مسأله غدیر و ولایت علی(ع) پرداختند و از مهمترین این سخنرانیها و بیانات ایشان بر سر مزار شهدای احد بود که با توجه به موقعیت معنوی این شهدا و اینکه آنها شهدای مدافع حریم ولایت بودند، بهترین انتخاب برای تبلیغ مضمون غدیر بود.
استاد حوزه با اشاره به اینکه خوله حنفی همسر حضرت علی(ع) و مادر محمد حنفیه از دیگر زنانی است که در این عرصه فعالیت نموده است، مطرح کرد: امسلمه همسر پیامبر اکرم(ص) نیز از جمله زنانی بود که در دفاع از حقوق حضرت فاطمه(س) و امیرمؤمنان(ع) به احیای غدیر پرداختند که به همین خاطر هم حقوق ایشان از بیت المال قطع شد.
وی یادآور شد: بنت حارث در دیدار معاویه برای اینکه به او بفهماند لقب امیرالمؤمنین شایسته او نیست، با ایراد شعری به مقام امیرالمؤمنین بودن حضرت علی(ع) و شنیدن این لقب از کلام مبارک پیامبر اکرم(ص) در روز غدیر خطاب به ایشان اشاره کرد.
حجت الاسلام روستایی با بیان اینکه ام فروه انصاری از دیگر بانوانی بود که در مسیر تبلیغ غدیر و احیای ولایت امیرمؤمنان سرش را بریدند، گفت: غانمه بنت غانم هم با خواندن خطبهای، افتخار خود را اعلام کردن نام حضرت علی(ع) به عنوان امیرالمومنین مطرح کرد.
استاد حوزه عنوان کرد: نمونههای زیادی از فعالیت بانوان در روایات تاریخی مشاهده میشود که لازم است مورد بررسی قرار گیرند.
انتهای پیام /